Friday, June 20, 2008

Meeting an old friend…

Yesterday aku jumpa kawan lama aku , Marlinah binti Ahmad namanya or I call Len.. She used to be one of my best friend… but as usual bila kita dah meningkat dewasa , kita mula bawa haluan masing masing… hubungan pun dah tak seberapa rapat macam dulu lagi… but hey we’re still friend…

Sekarang dia tengah cuti… 3 weeks… dah ada masa free, tu yang dia mau jumpa tu....Now she study at Kolej Kejururawatan there in Kota Kinabalu… I think, she met her boyfriend there because he was her senior….

Many things need to catch up… how’s life… friends… families.. huhu… many things changed during these past years… we meet about 2 hours… we talked a lot… and I still think it’s not enough… hehe..


Len and her boyfriend ... Nama boyfren nya ni aku dah lupa... sorry


Hope to meet her again soon… Frenz always…

4 comments:

cHeRyNa PiReS said...

waahh..nasib baik die kecik kan adry...kalo aku letak tangan aku camtuh kat bf aku..maunye senget bf aku nanti...hehehe..

Neeza Shahril said...

bestnya jumpa kawan lama...

insantiadablog-qama said...

kak len! huhu... rindunya aku sama kak len.. aritu ada juga aku terjumpa di bandar tawau.. tapi lama suda plak.. eh bukan.. terlalu lama plak.. ada bf suda dia..

Adry said...

ya.... ada suda bfnya...