Friday, June 20, 2008

Keputusan yang tak diduga.

Alahai… sedihnya … :(



Siapa sangka team favorite ramai Portugal boleh tewas dengan German dalam perlawanan kalah mati di suku akhir EURO 2008 pagi tadi…



Adakah team favorite lain akan turut gugur dalam saingan EURO kali ini sebagaimana France dan Portugal???

Sememangnya keputusan yang tidak diduga oleh sesiapa… aku sendiri tidak sangka dan akibatnya tidak dapat tidur sampai pagi dek terkejutnya atas kekalahan ini… huhu… bukannya tidak dapat menerima kenyataan Cuma terkejut sebab tak bersedia..

Apa-apa hal pun antara team favorite yang masih ada dalam EURO2008 ini adalah seperti Spain dan Netherlands…so best of luck…



P/s : Benarlah kata orang yang bola itu bulat… jd apa saja kemungkinan boleh berlaku dalam permainan bola sepak…

5 comments:

cHeRyNa PiReS said...

eh...ady letak gambo bf baru aku dalam nieh...

jgn sedih adry...aku tau bf aku man of the match malam td...hehehe...

Neeza Shahril said...

yeay!! sape yang terror, dia lah yang menang!! hehehhh..

Azirah Mat Yusop said...

huuu..
btol2..
keklhn portugal amat2la myedihkn..
da aa klh mati.
wuaaaa!!!!

Adzrul Ariff said...

eheh. patutla roommate aku happy pagi tadi, dia sokong germany. aku x tgk pun cos ada exam, mmg cari nahas klu berjaga mlm w/pun kat sini tak lewat mana pun dia siarkan match.

Adry said...

To Cheryna

Banyak la ko punya boyfren

To Neeza

Suka yaa

To Azirah
ya... samalah... ngah sedih ni...

To Adzrul
Gudluck for your exam