Saturday, June 21, 2008

Friend update...

Dua hari lepas kan aku ada cerita yang aku jumpa kawan lama aku si Len tu… bila kami bersembang tentang perkembangan kengkawan yang lain… satu perkara penting yang aku dapat tahu… kawan kami si Ayu… or Munira if I’m not mistaken… dah pregnant 4 bulan… so kepada kengkawan yang mengenali gadis ini… say congrats to her k… dia kahwin sebelum bulan puasa tahun lepas..


This pic was taken before she got married


Aku pun dah lama tak contact dia ni… bukan apa.. segan woo… orang dah bersuami la katakan… lain la dulu time bujang kan… I’m happy for her…

3 comments:

cHeRyNa PiReS said...

alaaa...br nak ngorat. dah kawen plak..hehe..

Neeza Shahril said...

tahniah pada Ayu..
kurus je badan dia.. semoga dia sihat masa pregnant ni..

Adry said...

To Cheryna
Kawan aku dah kahwin... hehehe... kahwin ngan sorang Dato' dari semenanjung woo... duda...

To Neeza
Yes, i hope so..