Sunday, June 29, 2008

EURO Finals (^_^)




Alright guys... this is it... the last game for EURO 2008...

Which team will win ?? Well between Germany and Spain.. i think i'll prefer spain...



huhu bestnya... harap-harap perlawanan nanti best dan tiada la gangguan siaran macam time Turkey lawan Germany haritu... sakit hati jerr... :<

8 comments:

iEn said...

germany! germany! go go germany! wekekekeke!

cHeRyNa PiReS said...

aku nak tukar name aku dr cheryna pires jd siti schweinsteigger la adry...boleh ke?hehehe...(name die pon belum tentu aku leh eja betul...huhu...)
tp demi liverpool and players liverpool yg kat spain...aku sokong spain la kot...

Lily.Lulu. said...

sape la menang agaknya yeh ..
malam nih konpem ramai berjaga
hehehe
:D

Syam said...

germany la beb! aku anti-spain nye fan. hahahaha

ps: sorry geng! lm tak lawat blog kau. banyak entri aku ketinggalan

cheers,

syam @ http://aeropama.blogspot.com

niaarasis said...

germany!!!jom tgk sape yg menang.

salam pkenalan :D

cendawanintim said...

esok konpem ramai yang mc nih..hiks

Adry said...

To Ien
Germany dah kalah...

To Cheryna
Ya ya... go go spain

To Lily.lulu
Spain dah menang

To Syam
Takpa... tapi Germany dah kalah!! ahaks :)

Adry said...

To Niarasis
Salam perkenalan gak... Spain menang.. hehehe

To Cendawanintim
Yeap... kalau tak MC pun mesti ramai yang mata bengkak...