Wednesday, July 16, 2008

Updates....


Untuk beberapa hari ni rasa agak janggal dengan ketiadaan mama di sisi... kami adik beradik amat terasa kehilangannya... sunyi... tak dapat bayangkan bila akak yang sulung dengan anak anaknya balik ke KL.... huhu... tinggal kami dua beradik duduk dalam rumah besar ni... huhu... masih cuba sesuaikan diri dengan perubahan ni....




But life must goes on... anyway.. antara urusan yang ku perlu buat... penukaran nama untuk syarikat milik mama.... ke mahkamah syariah untuk urusan pembahagian harta.... Bank... etc etc...

Kenangan ketika menghadiri konvokesyen akak aku..


Oh ya... tomorrow i'll be expecting someone... keluarga angkat family aku ... En Rodin Mamat sekeluarga.... mereka datang dari KL nak ziarah pusara mama dan bapaku.... ada yang kenal ker?? siapa yang pernah kerja di Mampu atau KPDN Sarawak mungkin kenal... anyway... rasa segan gak, bab dah lama tak jumpa... huhu...


Hope tomorrow going to be fine...

20 comments:

A t i Q a h said...

I do hope so for you. :)

cHeRyNa PiReS said...

at least ade yg dtg utk menumpangkan kasih sayang (ceh...apasal ayat aku skema jek arinieh?). all the best...take care bro...

ira said...

smoga semuanya berjalan ngan baik,,,,,;)

++ zatuL naNi ++ said...

b strong k.. ingat Allah sntiasa ada d sisi.. =)

sue cipot said...

tabahkan hati.. titipkan al fatihah moga mereka tenang di sana.. teruskan kehidupan dgn tabah.

Neeza Shahril said...

memang banyak benda nak diuruskan..
sebagai satu2nya lelaki dalam keluarga sekarang, besar tanggungjawab adry.. jaga adik beradik, uruskan harta peninggalan..
semoga semuanya berjalan lancar untuk adry...

~n0n0i~ said...

insyaAllah..everything gonne be fine,my dear~*!

antalya said...

insyaallah segala urusan akan dipermudahkanNYA

Adry said...

To Atiqah
Me too...

To Cheryna
hehe... skema sungguh... hehehe

To Ira
Harap-harapla macam tu...

To Zatul Nani
insyaAllah...

To Sue Cipot
Terima kasih... insyaAllah...

Adry said...

To Neeza Shahril
Betul tu kak... terima kasih...

To Nonoi
Thank you dear...

To Antalya
aminn...

cendawanintim said...

Faham perasaan tuh...Di doakan agar dipermudahkan segala urusan...

B strong ok..

yOnnA said...

wow..
org jauh nk dtg hehe..
hope everything will be ok ya bro :)

Adzra a.k.a DoOrDie said...

Adry,

1) Takziah diatas kehilangan kamu

2) Harap kamu sentiasa redha di atas pemergian Mama kamu

3) Hidup mesti terus, kamulah pelaksana watikah sekarang. Jalankan tanggunjawab sebaiknya.

kuInaJentayutiara said...

life is goes on... moga tabah.

jasa ibu tak ternilai, tak terbalas tp bg menghargai jadilah ibu bapa yg terbaik bg anak2 kita dgn itu mreka akn menghargai kita sepertimana kita menghargai ibubapa kita.

berdoalah selalu.

HAPPYIRFA said...

salam adry..
semoga semuanya dipermudahkan

hUmmY said...

hows life adry?

Adry said...

To Cendawanintim,
InsyaAllah... strong... hehehe

To Yonna
Everything fine... thank you!

To Adzra
1)Terima kasih.....
2)Redha insyaAllah...
3)Ya betul tu...
Your first visit kat page saya kan... thank you.. .come again ya....

Adry said...

To Kuinajentayutiara
Ya betul tu kak... insyaAllah akan berdoa selalu...

To HappyIrfa
salam... ya... insyaAllah... terima kasih...

To Hummy
Fine ... still trying to adjust with the new environment..

Lily.Lulu. said...

kuatkan semangat ok ...
doakan untuk kedua ibu bapa mu
moga mereka ditempatkan dikalangan orang2 yang beriman .

setiap yang datang pasti akan pergi kan ..

moga dapat menempuhi hidup ini dengan tabah ...

Adry said...

InsyaAllah... doa akan terus ku kirimkan... :)