Saturday, July 05, 2008

Cucu nenek..

Bebudak ni balik bab nenek dorang sakit ... mak aku masuk hospital hari rabu lepas (pagi).....akak aku yang sulung balik ngan anak2nya ni hari rabu malam (malam Khamis)... so at least lepas gak rindu kan... anyway.. macam biasa... masih budak... dorang belum tahu yang nenek dorang sedang kritikal di hospital...




Ingat nak panjat dinding la tu... spiderman la konon...


Inilah yang best tentang budak... mereka belum tahu permasalahan di dunia.. semuanya seronok bagi mereka...
apsal kena cekik tu...

Alahai... malu la konon...



so sementara aku sedih-sedih ni aku rasa terhibur dengan bermain dengan mereka berdua ni... Alin dan Mimat... kakak dorang si Ain buat sementara tinggal di rumah atuknya yang lagi satu...

video
Atas .. atas... atas... hehehe

21 comments:

hUmmY said...

hehehhee!

kiutnyeee~

bes kan lyn bebudak!

lelg yg keletah bckp!

mie said...

bebudak belum kenal lagi apa itu erti dunia sebenar.. bagi mereka semuanya gembira dan seronok.. InsyaALLAH.. bila tiba masanya, mereka akan ketahui..

hope mak adry cepat sembuh..

insantiadablog-qama said...

alala.. cumilnya anak2 sedaramu.. betul tu.. aku suka lagi jadi budak2.. tau happy jak.. tau minta duit jak.. tau main jak.. tau tidur puas2 jak.. tau ketawa jak.. bila suda besar nie.. tau bayar bil jak.. tau fikirkan orang lain suda.. tau sedih suda.. huhu.. aku rindu jadi budak2..

adry, harap2 ibumu cepat sembuh.. hari tu aku kol ko pakai phone rumah.. yang 088-4*0**7.. tp ko dak angkat.. harap ko bersabar.. dan bertahan..

sultan said...

aku x tau nape kalo depan budak2 aku jd keras...

x reti aku nk layan budak2... :P

sWeeT & siMPLe said...

anak saudara adry pun nama alin jugak ya? hehehehe peluk cium to alin junior frm alin disini ya.. hehehe

~ mizzAmy ~ said...

~ kalo boleh nak balik ke zmn kanak2 yg tak perlu nak pikir masalah2 yg menyerabutkan kepala. ~

Neeza Shahril said...

comelnya budak2 nih..
esok kalau adry ada anak, sure comel macam diorang jugak...

apa yang atas atas tu?? lagu tu lirik dia cam tu je ke? hehee..
pakcik dia lupa buat lirik lain nih...

cHeRyNa PiReS said...

waaa...comey anak sedare ko nieh adry...untungla ade anak sedare...aku takde lagik...

Si Tukang Karut said...

semoga ibu adry akan cepat sembuh...kanak-kanak mmg tidak mengerti apa-apa

nieja said...

eii..
comeynye..

Lily.Lulu. said...

seronok kan bila dapat jumpa anak buah ..

melepas rinduuu
:D

Mak Su said...

budak2 mmg menyejukkan

cendawanintim said...

lorrrrr, bergurau senda ngan anak buah...anak sendiri bila lagik tuh?

GDIZ said...

budak2 mmg tak tahu pikir semua masalah tu. Mcm kita dulu2 la.

Tapi gelagat diorg mmg kadang2 boleh kita lupa sekejap kesedihan yng dihadapi.

faisal said...

smoga mak bro cepat sembuh..waa, cute betul anak buah ko nih bro,hehe..:)

syam said...

aku tumpang simpati atas kejadian yang menimpa ibumu. semoga kau lebih tabah. aku juga sdg menempuh peristiwa yg sama. nenek aku sakit dan tak mampu untuk berjalan. baru pulang dr melawat beliau


cheers,

syam @ http://aeropama.com

A t i Q a h said...

Owh. Seronoknya tengok. Mesti jadi uncle kesayangan ni kan.

fiza said...

cmana ur mom...hope cepat sembuh... budak2 mmg boleh buat kita ceria... :)

Jentayutiara said...

hope ur mom cepat sembuh... sama2lh kita berdoa.

budak2 memang sntiasa ceria, gembira, telatah mereka buatkn kita terhibur.

Adry said...

To hUmmy
Memang best layan bebudak.. hehe

To Mie
ya betul tu.. tula dorang happy jer kan...

To Qama
Hehe... ya aku faham... sori tak angkat... time tu busy kot atau aku kat hospital... hp silent

To Sultan
Haha.. dulu aku pun macam tu gak

To Sweet & Simple
haha... ya ya... peluk cium gak dari dier.. hehe

To Mizzamy
ya ya.. aku pun nak macam tu

To Neeza Shahril
hehe... insyaAllah... tapi blum ada cadangan nak kahwin lagi ni kak.. hehe...

dia sebut atas atas tu bab kamera kat atas dia... dia suruh tinggi lagi tu...

To Cheryna
Hehe.. best gak ada naka sedara ni.. hehe

To Si Tukang Karut
ya ya.. betul tu... thank you

Adry said...

To Nieja
ya memang comel...

To Lily.Lulu
ya.. seronok sangat...

To Mak Su
hehe.. ya ya

To Cendawanintim
mmm... belum ada cadangan nak kahwin ni....

To GDIZ
Ya betul tu... dorang buat aku happy plak...

To Faisal
Thank you... ya ya... geram tengok kan...

To Syam
Kalau camtu , kau pun perlu banyak bersabar k...

To Atiqah
ya ya.. memang dorang sayang aku ni... dorang panggil aku ChekBoy (pakcik Boy) hahaha

To Fiza
Thanks for your concern... ya betul tu...

To Jentayutiara
Thanks... ya betul tu...