Sunday, July 13, 2008

Terima Kasih Semua !!

First of all thanks to all fellow bloggers yang prihatin dengan komen komen yang telah diterima atas pemergian arwah ibu saya yang tercinta... sometime its not money that count, its the sincerity... i can feel that from all of you... straight from the heart...

Terima kasih saja ucapan yang dapat saya berikan...

Sori bab lambat balas komen you all semua... tapi aku janji akan balas semuanya, insyaAllah.... Ada masa aku akan visit semua page you all k... yang pernah bagi komen akan dapat priority...

For these few days.. i'm busy.... banyak urusan yang perlu diselesaikan dengan pemergian arwah... tak sangka dah jadi yatim piatu dah kami tiga beradik... huhu.. busy dengan urusan syarikat... kenduri tahlil... dan kunjung ziarah yang masih belum putus sebab masih ada yang baru dapat tahu walaupun dah 5 hari pemergian arwah... esok malam ketujuh arwah...

Ok.. that's all for now.. until next post...

14 comments:

cendawanintim said...

Take a good care ok...

Take yr time, we'll waiting for u..

Neeza Shahril said...

friends in need is a friend indeed..
take your time Adry.. take care..

cHeRyNa PiReS said...

take care:D

Adzrul Ariff said...

Take care always k.

yOnnA said...

take ur time ya bro :)

Beruang Madu said...

Ardy... salam takziah dari Abg Bear.. maaf sebab lambat bagi komen.. semoga Ardy tabah yer... Abg Bear tahu rasanya macam mana sebab pernah kehilangan ibu 2 tahun yg lepas...

Salam Singgah dari beruangmadu.com

Syam said...

semoga kau sentiasa ol adry dlm menghadapi dugaan


syam @ http://aeropama.com

Muhammad Azli Shukri said...

blog saudara telah diberi pujian yang baik..

mie said...

salam takziah..
semoga sabar menghadapi segala dugaan yang diberi..InsyaALLAH (",)

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

salam dari akak...salam takziah.

Lily.Lulu. said...

take care adry .. u and ur family
semoaga tabah ..

Adry said...

To Cendawanintim
Thank you... thanks for the award...

To Neeza Shshril
nice words... thanks...

To Charyna,Adzrul Ariff, Yonna
Thanks ... :)

To Beruang Madu
Oh... thanks... anyway, its your first vsit rite.. come again...

To SYam
Terima kasih....

To Muhammad Azli Shukri
Yeker... thank you... ahaks

To Mie
Terima kasih... insyaAllah

To Crazy Beutiful88
Salam... thanks.. first visit kan kak... come again k...

To Lily.Lulu
Ya.. thank you... insyaAllah..

++ zatuL naNi ++ said...

adry.. sori sgt sbb x visit blog awk 3 mggu ni.. takziah sy ucapkan..
semoga awk tabah hadapi semua ini..
jgn tangisi pemergian ma awk.. b strong ok.. sy sntiasa akan bersama awk.. =) take a good care 4 u...

Adry said...

Thank you very much Zatul nani...