Friday, July 04, 2008

A few pics from the hospital...


Hospital Besar Tawau around 6.00pm...


Dalam kertas wad 8 tetapi dekat pintu tulis wad pesakit perempuan... sorry tak berapa clear...




Waktu melawat... selepas waktu melawat hanya perempuan yang dibenarkan masuk..

My mom condition.... (beberapa jam selepas di masukkan ke sini)

Latest news : satu tiub dimasukkan ke dalam badan mak antara leher dan dada untuk membuang cecair di paru-paru... Bantuan pernafasan sudah dikurangkan dari 80% ke 40%...

:Peratus hendak pulih memang tak banyak... tetapi selagi ada harapan usaha perlu diteruskan... apa pun berlaku sekurang-kurangnya kami telah berusaha....

35 comments:

Comot-nyew-aku said...

Alhamdulillah dengar reduce to 40%.. teruskan usaha.. kami yg len suma doakan for ur mom..owrait..

sWeeT & siMPLe said...

Adry.. banyak kan bersabar ok.. jodoh pertemuan ajal maut semuanya ditangan Allah... selagi ada daya, berushalah.. InsyaAllah sama samalah kita berdoa yang terbaik untuk ur mum.

mie said...

Banyakkan bersabar dan berdoa kepada ALLAH, insyaALLAH (",)

ahmoi said...

sian mak awak..ermmm..banyak2 lah bersabar.terus berusaha mengubati penyakit ibu awak tu..

Jard The Great said...

oh gosh... that bad eh? life goes on.. hope she applied insurance to cover the medical bills. And u too. You should buy insurance for urself to handle these kind of life's surprises. Better make a rain-check dude.
Hope all is well! Cheers!

cHeRyNa PiReS said...

semoga mak ko cepat sembuh...
aku paham sbb family aku pon ramai kat spital..hope everything will be ok...byk2 bersabar yek...

Princess Azi said...

Abg Adry, your mom sakit ape?

Lily.Lulu. said...

semoga ibu adry cepat sembuh ..
Insya-Allah ..

sama2 mendoakan

mYshah said...

owh plueral effusion kah? smoga mak kamu cepat2 sembuh.....

cendawanintim said...

adry,

sama2 doa agar mak awak cepat sembuh yer..

semoga dia dapat rawatan terbaik..Insyaallah..

cikF~ said...

bykkan bersabar...insyaAllah sumenye akn ok~

kamezaim said...

adry,semoga ibu adry kembali sembuh dan sihat sejahtera..banyallan bersabar dan berdoa ok..

r@Ma-Ram@ b3kU said...

adry, gmbr hospital tawau ni mengingatkan ak pernah kena tahan jugak..hu2..seminggu d sepital..erm, hope mak ko cepat sembuh..bertabah hati k!

insantiadablog-qamanaidah said...

Assalamualaikum.. aku sama kakak ku harap ko banyakkanlah berdoa.. bersabar dan kuatkan mental.. ingat.. betapa Allah itu Maha Pengasih.. Maha Penyayang.. Maha Mengasihani.. melihat keadaan ibu mu, kami teringat ibu kami.. apapun, kami doakan semoga ko dengan family ko dpt get through this situation.. be strong!

Neeza Shahril said...

Never stop praying Adry.. tiada penyakit yang tiada ubatnya..
cekalkan hati, yakinkan diri..
Insyaallah mak Adry akan pulih segera..

eh! cantik jugak lobby hospital tu ye.. macam lobby hotel lak..

hUmmY said...

hope ur mom smaken sehat!

insyaALLAH..

aminnn!

fiza said...

hope mak adry cepat sembuh... insyaAllah... take care of ur mom oke... bykkan berdoa yer...

Adry said...

To Comot,Sweet&simple,Mie,Ahmoi :
Ya.. insyaAllah saya sabar... usha tetap diteruskan...

To Jard The Great :
ya ya... insurance... sure got it... Thanks

To Cheryna Pires
Ya aku tau ko memang paham punya... yes tetap sabar...

To Princess Azi
Abg pun tak reti nak cakap camna... huhu...tapi doktor suspect something with the brain... huhu

Adry said...

To Lily.Lulu
InsyaAllah... thanks...

To mYshah
Maybe la... aku tak reti sangat...

To Cendawanintim,Cik F, Kamezaim
Ya insyaAllah... memang sabar...

To Rama-rama Beku
Uiks.. pernah kena tahan gak?? sakit apa?? Terima kasih..

To Qama & Noraidah
Waalaikumsalam... Ya.. thank you... always strong..

To Neeza Shahril
Yeap.. thanks kak... usaha tetap dibuat....
Ya memang cantik.. wad pun dah cantik... hehe ... cam hotel ek... hehe

To hUmmY,Fiza
Ya.. insyaAllah... aminn

Princess Azi said...

the brain? and the cecair dekat paru2 tu effect die ke?
Apepun, tabahkan hati ye...
Banyakkan berdoa semoga semuanya okay.
Take good care of your mom there. :)

Princess Liyana said...

Kuatkan semangat ok? hope semuanya selamat.aminnnn..cepat sembuh..

Princess Liyana said...

Kuatkan semangat ok? hope semuanya selamat.aminnnn..cepat sembuh..

Pocket said...

doakan the best utk your mother,
hopefully by the time i'm writing this dia dah boleh keluar spital ngan happynyer. pulang makan nasi lemak :)

Si Tukang Karut said...

Semoga ibu adry cepat sembuh dan dapat bergerak seperti sediakala...my heart goes to you...adry mesti ceria-ceriakan ibu selalu...

ira said...

Semoga ibu Adry cepat sembuh,,dan smoga Adry tabah menghadapai dugaan ini

A t i Q a h said...

Hey bro, sorry lama tak singgah sini. Hmm, be strong ya. Semoga mak anda diberi kesembuhan dan kesihatan. :)

Jie said...

Bersabarlah..kakjie pernah mengalami situasi mcm ni..

moga dilindungi Allah selalu

chii said...

chii doakan semoga mak adry cpt sembuh..amin :)

Tyra said...

Sangat sedih melihat mak awak terbaring macam tu. :'(

Hope she'll recover asap.

Saya doakan mak awak sembuh. amin.

Adry said...

To Princess Azi
Ya.. otak mak membengkak... jantung ok... darah ok bab tiada kencing manis.. apa pun ajal maut di tangan Tuhan...

To Princess Liyana
Ok... thank you...

To Pocket
Thanks... uik.. makan nasi lemak?! hehe

To Si Tukang Karut,Ira,Atiqah
InsyaAllah... Thank you

Adry said...

To Jie
Aminn...

To Chii
Terima kasih..

To Tyra
Thank you... i hope so...

Princess Azi said...

Oh. Bahaya tu. Tapi, doktor pasti akan buat yg terbaik. Baguslah abg masih boleh bersikap tenang mcm ni. Betul kan abg ok kn? Hehe. Jage ibu. =)

~ mizzAmy ~ said...

~ hope ur mum dah ok by this comment posted. kalo i la, dengar my mum masuk hospital jer I gerenti jatuh pengsan. tak pun nangis tak henti2. :( ~

yOnnA said...

ouh bro..
byk2 kan berdoa ok..
time2 gini..
doa la penghubung paling kuat :)

Adry said...

To Princess Azi, MizzAmy, Yonna

Terima kasih atas keperihatinan anda semua...