Saturday, August 09, 2008

Tag and Award...

Mmmm first time buat tag tag ni... anyway, here goes...

Rules dia macam ini :

“ANDA HENDAKLAH MENYEDIAKAN SATU UCAPAN BERANGAN ”

It has been done according to the following rules:
1. The winner may put the logo on her blog.
2. Put a link to the person you got the award from.
3. Nominate 5 blogs.
4. Put links to the blogs.
5. Leave a message for your nominees

"Ucapan Berangan"
Assalamualaikum semua... diharap anda semua tidak jeles dan menyampah ngan saya sebab saya tau saya la orang yang paling best pada masa kini... tiada yang tidak best melainkan best belaka...
Anda ingin berjumpa dengan saya?? Maaf saya sekarang berada di dalam pesawat milik saya menuju ke Hawai untuk bercuti selama sebulan.... Jumpa saya tahun hadapan selepas saya selesai bercuti mengelilingi satu dunia...
Sekian, wsalam...
(Aku pun tau tau nak taip apa da... dalam otak aku , aku nak jalan jalan bercuti jak .. hehehe)


Got this award from Kak Kujie... Thanks! (^_^)







Nominate 5 Blogs , saya pilih:

1. Kak Neeza Shahril

2. Yonna

3. Kak "Jentayutiara"

4. Kak "Cendawanintim"

5. mYshah

Extra 1 lagi

6. Cheryna

"Message for nominees "

The reason i nominate you all because i really enjoy your blog and the entries you post always entertain me.. Thanks for your honesty and sure hope we'll meet someday in the future...

Peace! Yours truly,

Adry Sabry

17 comments:

mYshah said...

wah wah wah.... im nominated!!! :) thanx bro... nway FYI, if i got tagged from other ppl, im sure 1 of the nominated person from e wud be u. u're nice blogger bro. ho2.. nak balik umah ni. till then, wasalam

Neeza Shahril said...

ooo.. terima kasih ternominated dan dipuji gitu sekali.. walaupun blog akak tu sangatlak sederhana..
kembang semangkuk la pulak jadinya hehehe..

akak dah pernah dapat award ni.. tapi lain sikit rasanya. nanti akak claim award ni ya Adry..

thanks again Adry :)

Princess Liyana said...

alahai..bestnye dapat award..huhu;)

Adry said...

To mYshah
hehe... kembang hidung aku ko cakap macam tu... anyway.. i love to make frens... tak kira from where and what background... yang penting berkawan dengan ikhlas...

To Neeza Shahril
ya ya.. sederhana tapi enjoy gak baca...
ooo akak pernah dapat sebelum ni.. kalau cam tu.. tak salah la saya bagi akak ni...
Haha... lain macam mana kak... sebab ada tag kot.. hehe .. sama-sama...

To Princess Liyana
hehee... i'm sure you'll get one next time...

Kujie said...

adry..maaf msg kt msjbox tak sempat nk reply..hari ni kakjie keluar satu hari..rewang rumah kenduri kahwin jiran.

terimakasih siapkan tag ini

Adry said...

Takpa la kak... dah siap da pun.. hehhe :)

Tawau Blog said...

Sila semak permohonan

http://adrysabry.blogspot.com

dalam " File Unity " di Tawau Bloggers Unity
Terimakasih,
Salam Maju Jaya

Adry said...

Thank you... tak sabar jadi Tawau Bloggers...

kuInaJentayutiara said...

adry, nanti akak siapkn... hari nie hr cuti... hari cuci.

Adry said...

ok ok... takpa... cuci jangan tak cuci... hehe :)

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

seronok kan bila dapat happykan kawan2
ahahahahha
watashi pun tingin nk wat camtu dlm blog neh
tp masih terlalu bz
uhuhuhuhuh

salam ziarah

aeropama dot com said...

aku suka ucapan kau. namapk macam kau dah jadi billionaire time kau buat ucapan tu... wahahahaha

cheers,

syam @ http://aeropama.com

Adry said...

To hana-ni-mo-nai
ya ya.. seronok.. nanti awak pun buat la yerr... thanks for comin...

To aeropama
Uiks.. macam dah billionare kerr.. hahaha... anyway thank you syam...

Hanna J. Potter said...

whoa~ nominations. kool. but ah...if these are the nominees, who's the winner?

Adry said...

hahaha... i ask the same question before... but it seems to me.. everyone who got nominated ARE the winners...

confused?? Me too...

(^_~)

cHeRyNa PiReS said...

eh..eh...blog kite pon ade:D
yeayyyy...tenkiu adry:D

Adry said...

sama sama .. hehehe :)