Tuesday, August 12, 2008

Iklan Kerja Kosong....

Di sini ada iklan kerja kosong untuk mana-mana bloggers yang ngah cari kerja...

Someone request nak iklankan benda ni kat blog aku ... so sesapa yang sudi nak iklankan kat blog korang ble ambik pic di bawah ni k.


kalau nak maklumat mengenai company ni dalam internet klik di sini.

Alamat dan peta klik di sini.

Untuk sebarang pertanyaan dan maklumat lanjut , sila hubungi "Puan Rina" tu k.

Dah macam laman web agensi pencari kerja plak blog aku ni ... hahaha...a help is a help... yang penting ikhlas right... (^_^)


14 comments:

ita.itu said...

wah keja kosong ek..hehe

lily.lulu said...

bagus ...
sape2 yang tengah mencari kerja tuh elok la ..

thanks for sharing adry
;)

Neeza Shahril said...

kadang2 information thru blogs lebih cepat sampai dari information newspaper ni Adry.. sebab orang baca blog almost every hour and updated immediately. Kalau paper, kena tunggu dulu.. especially iklan2 gini la..

Mak Su said...

kerja 0? terimakasih, diharap info ni berguna utk yg tengah mencari kerja.

maksu skrg tgh cari2 info ttg terbitan blook :)

Wis said...

napa ndak post di tawau blogers, bagus tu...cam jawatan tai yuan kmaren

Jie said...

kak jie nk cari mesin lipat baju, ade?

mYshah said...

ho2.. keje 0? nak nak nak! :P tp aku tgh blaja le... nway bgus gak promote kat blog :)

Adry said...

To Ita
ya ya.. keje kosong..

To Lily Lulu
ya ya.. sama sama

To Neeza Shahril
ya betul tu kak...

To Mak su
ya ya... terbitan blook?? apa tu?

To wis
Ok

To Jie
hahaha.. macam kedai plak

To Myshah
hehehe... ko blajar la rajin rajin jd doktor k... hehhe :)

zura lias said...

waaah...gaji leh tahan gak...nk apply le..hihihihi...

cHeRyNa PiReS said...

jauhnye keje nieh...adry...dah dpt reply ke? btw...visit blog cepat ek! ade award menanti tuh:D

Adry said...

To Zura Lias
hahaha... apply la kalau nak keje k..

To Cheryna
reply jap saya gi check... ok ok.. award... thank you!

kerja kosong said...

nice page...tapi kena banyakkan lagi info la saya rasa..gud luck...

illy Ariffin said...

tumpang yer =)

Glorios Ventures

Operation Executive


Looking for Operation Executive For Glorious Ventures

We are cleaning services company that provides part time maid.

The task of the operation executive are to drive the maid to the clients residence or location, and also to monitor their job n and off. You no need to wait for her while she was doing her job. Just monitor and prepare the report.


Requirements :

1) Men
2) 18 and above
3) SPM and above
4) Able to form clerical job
5) Have Driving Licences (Willing to drive to monitor Staff)
6) Must Be Very punctual
7) Able t converse in English and Bahasa Malaysia

If you are interested kindly email your resume to mizzilli@hotmail.com
Or call 03 – 4256 5352 / 013 628 5957


you can also check our blogspot at http://sparkleparttimemaid.blogspot.com/

Anonymous said...

pokojninsko varcevanje [url=http://www.nalozba.info]moja naložba[/url]