Wednesday, August 13, 2008

Gathering Tawau bloggers lagi...

Semalam kitaorang ada buat perjumpaan lagi... tujuan utama sebab nak bincang di mana nak sambut birthday salah satu member ni ... brother Budi...

akhirnya dibuat keputusan sebulat suara, ianya akan diadakan di Q&Daily... aku pun tak tau tempat ni kat mana... tengok jak malam ni.. kul 8pm... terpaksa la aku skip kelas tai chi ku ... huhu...
seperti bagaimana biasa, dah gathering mesti mamam kan... lihat gambar gambar di bawah yang aku cilok skit dari page kak angriani...








Untuk gambar dan cerita lebih lanjut klik di sini.


Di sini aku nak minta maaf bebanyak dengan semua kengkawan yang hadir semalam... sebab aku tak join makan sekali dan tak lepak sampai habis.... bukan apa... aku kena pergi kelas Tai Chi ku... kalau aku makan.. mesti uweek uweek aku dalam training... tak bagus la kan... sori again... rasanya cam aku sombong plak... serba salah aku dibuatnya...

Semalam balik dari kelas tai chi.. sakit semua urat urat dalam badan ku... penat woo... habis satu badan berpeluh.... anyway... good for health... hehe :)

6 comments:

Neeza Shahril said...

ruginya tak makannnn.. kalau akak kat sana, mesti akak ganti tempat Adry.. heheheh.. muka tak malu ni..

tapi takpe, diorang faham tu. takkan lah nak makan sebelum Taichi.. nanti termuntah sape la nak lap hehehe..

Adry said...

hehehe.. ya ya.. betul tu kak...

kalau akak ada kat sini ble join kitaorang ... hehehe :)

cHeRyNa PiReS said...

waaaa...bestnye ikan tuh:D

Adry said...

best kerr.. hehehe

sweet-girlicious said...

wow..ada juga gathering2 ni..hehehe...i do ever join this kind of gathering but sabah blogger la in imperial hotel during this month also...it's nice to have some kind of gathering...so who's the masterpiece? ko ka..?hehe

Adry said...

Uiks.. no la fiona.. aku pun baru join... group ni baru lagi... oo dorang pun ada wakil masa sabahan bloggers gathering ari tu.. hehehe