Monday, November 27, 2006

Happy Birthday to me!!!



Hahaha... it's my birthday(25th November).... I'm so happy.... (Now i'm 22 years old... dah tua da... tak lama lagi kahwin... hahaha.. a few years lagi kot) First of all , i want to say THANK YOU very much to all my friends... thanks for all your wish.... Tak kira la yang sms ker (Penuh inbox) , Hantar Testimonial kerr (Friendster), yang telefon ker (Ada yang call jam 3 pagi!!) yang datang jumpa aku ker.. yang e-mail kerr.. yang bagi present kerr... yang hantar kad ker... semuanya aku hargai and thanks for being my friends... i really really appreciate it....



Emm untuk birthdayku kali ini... aku mempunyai beberapa azam... and one of it is i hope sebelum aku mencecah 23 tahun akan datang, aku akan mempunyai source of income... tak kisah la lumayan atau tak yang penting dah ada income sendiri.... Huhuhu....



Ok birthday kali ni , my families belum ada bagi apa apa present lagi.... hehehe (Nana, kalau ko baca blog ni .. paham paham la yerr.. hehehehe) Tapi aku tak la mengharap sangat... takda pun takpa... friends pulak... ada la dua tiga orang yang hantar kad wish birthday ngan aku.. hehehe ... thank you very much(ada kad yang sampai awal bulan lagi) Tak kurang juga yang bagi "Ang pau" masa doa selamat menyambut birthdayku semalam(Lagi senang kan, tak payah susah2 cari hadiah, bagi duit lagi bagus... hahahahahha)... majlis sambutan lewat sikit bab malam 25 hb tu banyak jemputan kenduri & Kenduri kahwin.... so terpaksala buat malam 26hb...hehehe



Oh ya.. parents ku ada bagi kek... hehhe.. (Ice Cream Cake.. tu gambar yang kat atas tu) lalala... sedap gak laa... mmmm ... lapar plak... hahahhaa....



Ok... kepada sesape yang nak ucap birthday wish kat aku dipersilakanla... talian masih dibuka 24 hours ... hahahaha...



Okla until then ....

Lambat tangkap pic... makanan dah nak abis da






2 comments:

nana lah! said...

amboi...beria2 sungguh ko nak benar present dari aku!!!kalau pun present biarlah dtg dari hatiku nak bagi..ni tidak...yg penerima present dah tetapkan requirement! dasar zionis! he...he..he...

wei! i luv the cake..namapk sedap..tapi carefull..kalori!!!ko dah lah "comel" semcm mcm panda...tak yah le tambah!!!

hepi birthaday to u...hope u able to achieve what u have set in ur mind..to be a man who able to vision and communicate the vision out from the mind will be the best present for urself!

i ABLE to fulfill ur requirement BUT are u able to fulfill ur promise?start asking urself, are u deserve to hav a present from me?

love u!

Adry said...

Hehehe... biasala... Emm jgn lupa present aa...

Ceh, macam panda ko cakap... kurang ajar... grrrr... nasib la kakak...

Yela yela... don't worry ok... peace! :)