Sunday, December 17, 2006

Alif dah kahwin daa......

Hemm first of all ... Selamat Pengantin Baru buat Abdullah Alif Dahlan bersama isterinya Juliana... semoga kalian bahagia sehingga ke anak cucu...

Emm thanks Alif for inviting me to your wedding night... Maaf bab tak dapat datang masa ko nikah lif...

Inilah kawanku Alif yang telah lama ku kenal dari Sekolah Menengah dulu... he's a funny guy... love to sing ... especially Nasyid... suaranya boleh tahan... sedap di dengar... maybe itu yang buat isterinya terpikat tu.. hehehe... Ooo ya , dia pun pandai cipta lagu... emm dia pun terkenal akan kejujurannya... kira beruntung la si Juliana ni dapat suami macam dia ni... alahai ... tak sangka ramai ramai kawan lelaki dulu dia plak yang lebih dulu kahwin... jodoh... bagusla...

Emm sekarang dia dah jadi cikgu... cikgu sekolah rendah di pelabuhan klang... emm SK KG Raja Uda kalau tak silap... isterinya plak masih blajar lagi... final sem... not sure kat mana...UPM kot... tak sempat nak kenalan lagi rapat... hehehe....

Emm muda jugak la dorang ni... tapi you all jangan sangka yang bebukan tau... ni la masyarakat melayu ni... always thinking something negative... dorang kahwin cara baik... bukan "accident" atau apa apa... dorang kahwin sebab dah sampai seru dan alhamdulillah mereka dah menghalalkan apa yang haram sebelum ni... so they are better than us yang couple2 ni tau...

Ok here's a pics from that night ... nanti aku cuba dapat official pic dari yang empunya badan .. until then... roger n out...


Alahai .. hepinya aku tengok si Alif.. senyum memanjang... hehehe... i'm happy for u my fren...


1 comment:

Ann said...

Selamat pengantin baru buat Alif... Malam tu memang meriah.. ramai budak Islamiyah dan SMK Merotai ... alhamdulillah semua berjalan ngan lancar...